Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Tid for påskefeiring

Sett dine kjøkkenredskaper på prøve og by på en herlig påskebuffé. Vi har samlet tips, oppskrifter og inspirasjon!

INSPIRASJON

Påskeaktiviteter

Nyt påsken med morsomme pusleaktiviteter sammen med familien, fyll hjemmet med fargeglad påskepynt, plukk bjørkeris og mal påskeegg.   

Prøv å lage eget påskegodteri å fylle påskeeggene med. La påskeharen gjemme eggene fylt med hjemmelaget marengs, marsipan eller sjokolade. Vi har alt du trenger for å bake hjemme. Kjøp en solid kjøkkenassistent som hjelper deg på kjøkkenet både nå til påske og under resten av årets høytider, og hvis du vedlikeholder den holder den sikkert i generasjoner og mange påskefeiringer fremover.

   

Påskebuffet med eggstra alt

Glem det vanlige og tradisjonelle. Det trenger ikke å være egg og spekeskinke. Og det må ikke være forrett, hovedrett og dessert. Prøv å dekke opp til en herlig påskebuffet med nye, spennende smaker!

Her har vi samlet flere oppskrifter du kan prøve til påske. Du trenger ikke å lage alle. Prøv noen du synes ser spennende ut, behold dine gamle favoritter og legg til nye oppskrifter neste påske. Når man dekker opp til buffet er det morsomt å servere alt på fine fat og skjærebrett. Å dekke med naturen blir ekstra fint til påske. Ta med innslag som påskeris og liljer, det gir en rustikk og herlig følelse rundt bordet. Tør å utfordre og prøve nytt!

Farg eggene naturlig!

Passer både som dekorasjon på påskebordet og når du vil spise litt mer fargeglade egg.

Du behøver:

  • 10 st hardkokte egg
  • 5 dl vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts eddik

Røda egg: Rødbeter

Blå egg: Blåbær

Beige egg: Gul løk

Gule egg: Gurkemeie (krydder på boks)

Brune egg: Pulverkaffe

Av de ferske råvarene, som gul løk, blåbær och rødbeter, behøves ca 3 never.

Av de tørre, som kaffe och gurkemeie, ta 5 store teskjeer.

Slik gjør du:

  1. Kok eggen til de er hardkokte (8–10 minutter).
  2. Mål opp vann, salt og råvaren du ska farge eggene med i en egen kjele. Kok blandningen i 8 minutter.
  3. Dra kjelen av komfyren og la blandningen stå og trekke i ca 20 minutter før du siler av råvaren (krydder behøver ikke siles av).
  4. Tilsett eddiken i fargeblandningen og legg eggene, med skall på, i blandningen.
  5. La dem ligge minst 2 timer i fargebadet.

OPPSKRIFTER

Gorgonzolatarte

Du trenger:

6-8 porsjoner

Ovn 180˚

  • 1 pakke butterdeig
  • 4 egg
  • 2 dl fløte
  • 1 liten bunt timian
  • Havssalt og nykvernet pepper
  • 1 rødløk
  • 300 gr gorgonzola
  • 1 pære
  • 50 gr valnøtter

Slik gjør du:

  1. 1. Tin og og trykk ut butterdeigen i en smurt paiform med diameter på ca 24 cm.
  2. Pisk egg og fløte sammen med timian, salt og pepper. Skrell og hakk rødløken fint og bland den i eggeblandingen. Hell eggeblandingen i formen.
  3. Skjær gorgonzolaen i små biter. Skyll og skjær pæret i tynne båter. Fordel gorgonzola og pære i paiformen. Strø over valnøtter.
  4. Stek paien til den er gylden og eggestanningen har satt seg, det tar cirka 20–25 min. Dekk paien med aluminiumsfolie hvis den blir for mørk før den er ferdig. Avkjøl paien på rist.

Posjerte egg med gratinert asparges

Du trenger:

4 porsjoner

Ovn 200°

  • 2 bunter grønn asparges, 500 gr
  • 100 gr revet parmesan
  • 50 gr smør
  • Salt, pepper
  • 4 egg
  • 2 l vann
  • 1 dl eddik, 12%

Slik gjør du:

  1. 1. Knekk av den nederste delen på aspargesene og kok dem i 2-3 minutter. Hell av vannet og skyll dem under kaldt vann.
  2. Smør en form med 1 ss smør og legg i aspargesene. Strø over revet parmesanost. Skjær resten av smøret i terninger og fordel det jevnt over. Krydre med salt og pepper.
  3. Gratineres i ovnen i 10–12 minutter midt i ovnen til osten er smeltet og begynner å få fin farge.
  4. Knekk eggene, et av gangen i en kopp. Kok opp vannet med eddik i en traktørpanne.
  5. Senk varmen så det bare småkoker. Hell i eggene, et av gangen. Samle eggehviten rundt eggeplommen. De skal posjeres i 3–4 minutter. Ta opp eggene med en hulløse. Skjær eller klipp bort stygge kanter. Legg eggene på de gratinerte aspargesene.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker