Orrefors Sky Old Fashion 27 cl 4-pack

Orrefors Sky Old Fashion 27 cl 4-pack
  • Orrefors Sky Old Fashion 27 cl 4-pack
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Orrefors Sky Old Fashion 27 cl 4-pack

For Orrefors har Erika Lagerbielke designet de nye barglassene Sky. Når man koser seg med en drink på en fest går man gjerne rundt med glasset i hånden. Og akkurat det har Erika Lagerbielke tatt hensyn til når hun har designet sine nye barglass; de sitter riktig bra i hånden. Jeg bestemte meg for en klassisk timeglassform og lot midjen falle ned noe, forteller Erika Lagerbielke.

Glassene har en behagelig tyngde i bunnen, og åpner seg øverst slik at man lett kan ta små slurker selv om det er mye is i glasset. I serien inngår de populære størrelsene Old fashioned, Double old fashioned og Highball. "Jeg valgte navnet Sky fordi jeg mener at det beste stedet å kose seg med en drink på er i en Skybar", sier Erika. - Høyt oppe med fantastisk utsikt eller rett under stjernene.

Erika Lagerbielke har i løpet av to tiår tegnet glass som har fanget oppmerksomheten til både kritikere og konsumenter. Blant suksessene finnes servisene Intermezzo, Merlot og Difference - som alle er prisbelønte. Farger og slipte detaljer er utmerkende for Lagerbielke, innen kategoriene kunstglass og kolleksjon.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE