Omega Slowjuicer Lysegrå Gen2

Omega Slowjuicer Lysegrå Gen2
  • Omega Slowjuicer Lysegrå Gen2
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Omega Slowjuicer Lysegrå Gen2

Amerikanske Omega er banebrytende innen fremstillingen av såkalte slowjuicers; perfekte for å lage sunne og gode juice-drikker.

Den andre generasjonen av Omegas slowjuicere, snurrer med 43 omdreiinger i minuttet. Dette gir frukten og grønnsakene som skal juices, en ekstrem fordel da de verken varmes opp eller oksiderer. På dette viset beholdes alle næringsstoffene som Vitamin A, B, C og E - i tillegg til viktige enzymer som ellers ville gått tapt. Alt dette, uten å i det minste gi avkall på juicens friske farge eller konsistens. Derimot er maskinen vidunderlig når det kommer til å lage silkemyke, gode juicer - siden smaken selvsagt også blir godt bevart, takket være maskinens langsomme omdreiningsprosess.

Det medfølger en propp som kan settes i for å beholde ingrediensene i juiceren lengre, og dermed få en glattere juice før den renner ut. Maskinen er lett å rengjøre, og har et selvrengjørende program som gjør rengjøringen til en lek. Den har heller ikke mange smådeler som må rengjøres hver for seg.

Høyde: 39,4 cm
Bredde: 17,8 cm
Vekt: 10 kg
Effekt: 250 Watt

3 års garanti på kanne og 5 år på motor.  

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE