Bagaren och Kocken AB

Nicolas Vahé

Navnet hans er Nicolas Vahé! Han ble født i Amiens som ligger i den nordre delen av Frankrike. Er utdannet kokk og konditor på "Pic Valence" - en fransk trestjerners Michelin-restaurant. Etter dette utdannet som sjokolademaker hos Daniel Giraud Valence - en verdensberømt sjokolademaker, ofte hyllet i Frankrike som den beste sjokolademakeren. 

 

Året 2000 kom han til Danmark og begynte å jobbe som konditor ved Falsled Kro på Fyn. Han tilbragte de neste tre årene på Fyn, hvor han ble tilbudt en jobb som konditor på Fakkelgården i sørlige Jylland.

 

I 2007 startet han sitt eget merke av spesialiteter, fra sine egne oppskrifter. 
Med erfaringer fra sitt arbeidsliv som kokk gav det ham en god forståelse for hva folk liker. Han liker å kombinere tradisjonelle oppskrifter med "det moderne kjøkkenet" og finne ny inspirasjon fra hele verden. Et nært samarbeid med råvareprodusenter i Frankrike og Italia gir en jevn, høy kvalitet og god smak.