Bagaren och Kocken ABMoccamaster Kaffetrakter KBGC972AO Svart

Moccamaster Kaffetrakter KBGC972AO Svart
  • Moccamaster Kaffetrakter KBGC972AO Svart
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Moccamaster Kaffetrakter KBGC972AO Svart

Toppmodellen av Moccamasters kaffetraktere i et klassisk svart utseende. Moccamasters kaffetraktere er kjent for et lekkert design og en fantastisk kvalitet. Deres kaffetraktere produseres for hånd i Holland, er gjenvinningsbare, stille, godkjente av ECBC (European Coffee Brewing Centre), har automatisk avstenging etter 40 minutter i følge EU-direktiv, perfekt bryggetemperatur på 92-96°C samt er raske, det vil si 10 kopper på 6 minutter. Man kan også regulere varmeplatens temperatur for å holde kaffen varm lenger. Riktig temperatur er meget viktig for en skikkelig god kopp traktet kaffe og er av fordelene med Moccamasters kaffetraktere.
 
Premiummodellene Clubline, som denne svarte trakteren tilhører, har et automatisk dryppstopp som minimerer søl og en kalkindikator som varsler når trakteren bør avkalkes. Kalk er et stort problem for mange kaffetraktere og gjør at man både får dårligere kaffe og dårligere kaffetrakter.  
 
Hvis du velger å kjøpe din Moccamaster online hos Bakeren og Kokken får du hele 10 års garanti. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere kaffetrakteren online på www.moccamaster.com. Hvis du ikke registrerer din kaffetrakter får du likevel 5 års garanti.
 
Mål (BDH): 325x170x355 mm 
 
 

OBS! Den medfølgende måleskjeen er noe større enn en vanlig måleskje.

Ca mål er:

5 måleskjeer = 8 kopper (sterk kaffe)
4 - 4,5 måleskjeer = 8 kopper (mellomsterk kaffe) 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE