Miyabi 5000 DP Sujihiki Fileteringskniv 24 cm

Miyabi 5000 DP Sujihiki Fileteringskniv 24 cm
  • Miyabi 5000 DP Sujihiki Fileteringskniv 24 cm
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Miyabi 5000 DP Sujihiki Fileteringskniv 24 cm

Bladets lengde: 24 cm

Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.

Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet. Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.  

Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.

Miyabis knivserie 5000 DP tilbyr japanske klassiske kniver av premiumkvalitet til en rimelig pris. Stålet er av så kalt Damask-design noe som gir hver kniv et unikt flammete utseende. Knivene er smidd i 65 lag av CMV60-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 60 HRC. Bladene är symmetriskt slipade och Miyabi använder sig av den så kallade Honbazuke-slipningen för att ge knivarna den där rakbladsvassa eggen. Skaften är gjorda i Micarta och har ett klassiskt japanskt utseende.  

Sujihiki er en japansk variant av en trancherkniv. I Japan brukes den mest til å skjære sushi i syltynne skiver, men den kan brukes til mye annet også. Den fungerer utmerket til kjøtt og grønnsaker. Dette er kniven for den som liker å kunne skjære tynne fine skiver. 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE