Bagaren och Kocken AB

Homemade Vanilla Wafers

Perfect anytime, passer ved siden av kaffe eller te, eller topp dem med deilig krem og ferske bær.

Her kommer oppskriften!

 
 

Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)

Hell sukker, eggene, og frø fra vaniljestangen i en stor bolle, sett den over kokende vann og visp det sakte til du kjenner at alt sukkeret er oppløst.
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Når sukkeret er oppløst hell røren i mikserbollen og miks det fluffy.
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Mens det mikses, bland mel og bakepulver godt sammen.
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Så deilig med ekte vaniljefrø.
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Når røren skriver Ole er den klar.
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Vend mel/bakepulver inn i 3 omganger.
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Jeg bruker en sprøytepose og en stor rundt tipp og lager små dots på en bakeplate med bakepapir.

Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)

Inn i den forvarmede ovnen i cirka 10 minutter.

Foto: Manuela Kjeilen (Passionforbaking.com)
Lukter himmelsk godt.