Mesterkokken Emilia Nilsson bruker mye tid på jakt på høsten og det er hun
ikke alene om! Soppsesongen er i full gang og fler og fler tilbringer sine hverdager ute i naturen.
Nedenfor kan du lese om hennes beste lunchtips for deg som tenker på å være ute i høst!
Soppen steker du med smør og fløte på en støpejernsplate. For å lage smørbrødet bruker hun et toast-
jern som går å legge rett på de åpne flammene. Det går også å steke smørbrødet rett på støpejernsplaten.
Oppskriften finner du litt lenger ned på siden!
Kebab i pita er så praktisk ettersom det kan spises med hånden. Emilia lager sin med fleskekjøtt, ratatouille,
rødløk, polkabeter og hvitløksaus. Et tips er å forberede så mye du kan før du går ut i skogen!
Zwillings nye Fresh and Save gjør det enkelt å vakuumpakke kjøttet og sausen hjemme.
Oppskriften finner du litt lenger ned på siden!
Kaffe er viktig for mange når man er lenge ute i skogen. Pass på å lag kaffen over åpne flammer!
Det er både godt og veldig koselig.
2 smørbrød
4 porsjoner
Ratatouille
Kebab
Hvitløksaus
Topping
Ratatouille
Hvitløksaus
Kebab
Varm pitabrødet på muurikkaen og fyll den med ratatouille, kebab, grønnkål, salatblader, polkabeter og rødløk. Topp med hvitløksaus og server.