Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mesterkokken Emilia Nilsson bruker mye tid på jakt på høsten og det er hun
ikke alene om! Soppsesongen er i full gang og fler og fler tilbringer sine hverdager ute i naturen.
Nedenfor kan du lese om hennes beste lunchtips for deg som tenker på å være ute i høst!

Grillet soppsmørbrød med rødgul trompetsopp

Soppen steker du med smør og fløte på en støpejernsplate. For å lage smørbrødet bruker hun et toast-
jern som går å legge rett på de åpne flammene. Det går også å steke smørbrødet rett på støpejernsplaten.

Oppskriften finner du litt lenger ned på siden!

 

KEBAB I PITA

Kebab i pita er så praktisk ettersom det kan spises med hånden. Emilia lager sin med fleskekjøtt, ratatouille,
rødløk, polkabeter og hvitløksaus. Et tips er å forberede så mye du kan før du går ut i skogen!
Zwillings nye Fresh and Save gjør det enkelt å vakuumpakke kjøttet og sausen hjemme.

Oppskriften finner du litt lenger ned på siden!

 

KOK KAFFEN OVER ÅPEN FLAMME

Kaffe er viktig for mange når man er lenge ute i skogen. Pass på å lag kaffen over åpne flammer!
Det er både godt og veldig koselig.

MER INSPIRASJON

OPPSKRIFTER

Grillet soppsmørbrød med rødgul trompetsopp

Du trenger

2 smørbrød

  • 4 stk ristet brød
  • Smør
  • 50 g ost
  • 50 g mild ost
  • 150 g fersk rødgul trompetsopp
  • 1 liten gul løk
  • 2 dl kremfløte
  • Salt
  • Nymalt svart og hvit pepper
  • Fersk persille

Sånn gjør du

  1. Finhakk den gule løken, varm opp muurikkan og hell på olje.
  2. Legg i soppen og løken, en klikk smør, salte og pepre. Stek til soppen og løken har blitt myke og fått en gylden farge.
  3. Hell på med fløte og la det putre i noen minutter. Ta av fra varmen.
  4. Smør inn utsiden av det ristede brødet, ha på osten og ha soppfyllingen på smørbrødet.
  5. Ha på litt ekstra ost og legg et brød til på som lokk, med smøret på utsiden så smørbrødet blir crispy.
  6. Stek smørbrødet i et toastjern til den har fått en fin farge.
  7. Legg gjerne opp på en tallerken, del opp smørbrødet og ha på litt ekstra ost. Topp med fersk persille.

Kebab i pitabrød med ratatouille og hvitløksaus

Du trenger

4 porsjoner

Ratatouille

  • Olivenolje
  • 1 gul løk
  • 4 hvitløksfedd
  • 2 paprikaer
  • 1 zucchini ca 400g
  • 200g knuste tomater
  • 1 krm chillipulver (f.eks cayennepepper)
  • Salt
  • Svartpepper
  • Fersk timian
  • Fersk rosmarin, ca 0,5 ts hakket

Kebab

  • 4 pitabrød 
  • 500 g strimlet flesk, karré eller restebiter
  • Kebabkrydder
  • Olje

Hvitløksaus

  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl rømme
  • 1 hvitløksfedd
  • Salt
  • Pepper

Topping

  • Skivet rødløk
  • Skivet polkabeter
  • salatblad
  • Grønnkål

Sånn gjør du

Ratatouille

  1. Skrell og hakk løken grovt, press hvitløken, grovhakk paprikaen og zucchinien. Fres grønnsakene, legg i de knuste tomatene, chillipulveret, urtene og la det koke i ca 1 time. Smak til med salt og pepper.

Hvitløksaus

  1. Riv hvitløksfeddet, legg den i en skål. Legg til creme fraiche og rømme, bland og smak til med salt og pepper.

Kebab

  1. Stek flesket i olje på muurikkaen sånn at det begynner å få farge, ha i krydderet når det er noen minutter igjen av stekingen.

Varm pitabrødet på muurikkaen og fyll den med ratatouille, kebab, grønnkål, salatblader, polkabeter og rødløk. Topp med hvitløksaus og server.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker