Kosta Boda Guardian Angel Vinglass Rosa 68 cl 2-pack

Kosta Boda Guardian Angel Vinglass Rosa 68 cl 2-pack
  • Kosta Boda Guardian Angel Vinglass Rosa 68 cl 2-pack
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Kosta Boda Guardian Angel Vinglass Rosa 68 cl 2-pack

Vinglass med flott dekorasjon i Sara Woodrows fantastiske serie Guardian Angel. Kompletter gjerne med flere vinglass og karaffel fra samme serie. 

Sara Woodrow presenterer seg selv som designer, kunstner og illustratør. Hennes arbeid kjennetegnes av en sterk trendfølelse og utrolig tilstedeværelse. Sara går sine egne veier og er en moderne designer. 

Guardian Angel består av vinglass i tre ulike farger og en karaffel. "Når Kosta Boda spurte meg om jeg kunne komme med en idé for et vinglass ville jeg virkelig gjøre noe som var litt annerledes. Jeg elsker å skape vakre ting som har en historie eller en følelse og ”Guardian Angel” har mange følelser knyttet til seg. Jeg tenker ofte at det finnes noen eller noe som våker over meg. Uansett hvor jeg befinner meg er det en trygg tanke å bære med meg. Jeg vil at serien skal formidle følelser som ømhet, kjærlighet og beskyttelse. Derfor er vingene formet som et hjerte." - Sara Woodrow.
 
Høyde: 23 cm 
Diameter: 9 cm
Farge: Rosa

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE