Bagaren och Kocken AB

 
Akkurat når det så som mørkest ut med kjedelige og smaksløse halvfabrikat som nesten ikke inneholdt kjøtt, ble det plutselig supertrendy å lage egne pølser.
Når man lager egne pølser kan man bruke forskjellige typer kjøtt, for den som har startet jaktsesongen kan det vel passe med viltkjøtt av elg, hjort eller reinsdyr.
Men kjøtt av får, storfe eller gris går selvfølgelig også bra. Gjør et klokt matvalg og kjøp en miljøvennlig kjøttbit av god kvalitet.

Lag dine egne pølser eller kjøttdeig så vet du akkurat hva inneholdet er. Å velge kjøtt av god kvalitet er noe av det viktigste du kan gjøre for vår planet!

 
  • Lage pølser

    Å lage egne pølser trodde man lenge var en aktivitet som var tapt for alltid, at det var noe som man kunne se i Emil fra Lønneberget og forbinde med sylte og juleforberedelser. Men akkurat når det så som mørkest ut med kjedelige og smakløse halvfabri...