Bagaren och Kocken AB

Miksere/Blendere

Ingen moderne kjøkken er komplette uten en kraftfull blender. Bland din proteindrikk, miks pannekakerøre, eller lag en god og næringsrik smoothie til frokost.
En mikser eller blender gir deg en rekke nye muligheter og en stor valgfrihet. Du kan lage gode og sunne måltider eller mellommåltider som du enkelt kan ta med deg ut.

Forskjellige blendere har ulike forutsetninger avhengig av hva du vil ha ut av blenderen eller mikseren din. Det finnes enkle, litt billigere blendere som er perfekte om man vil lage enkle smoothies av myke frukter og bær. På den andre enden av skalaen finner du høyhastighetsblendere, eller high speed blenders, med Vitamix og Blendtec i spissen. Med de får du andre muligheter og en bedre ytelse - til en litt høyere pris. Vi har miksere og blendere som dekker hele skalaen. Helt avhengig av dine ønsker og hva du vil at blenderen din skal gjøre!

Bakeren og Kokken har samlet et sortiment med flotte kvalitetsmiksere fra kjente varemerker som Blendtec, VitaMix og KitchenAid. Klikk deg videre for å velge din favoritt! Alltid med en hyggelig service og rask levering.

Miksere/Blendere