Zwilling-redskaper

Zwilling tilbyr helt fantastiske kjøkkenredskaper. Her finner du mange forskjellige redskaper av svært god kvalitet. Her finner du blant annet hvitløkpresse, rivjern, kulejern og stekespade. Produktene har et flott og stilrent design. Denne fine redskapsserien er produsert i et svært brukervennlig og hygienisk materiale. Produktene har gripevennlig non-slip-håndtak.

Her finner du to varianter av stekespader. Vi har en klassisk stekespade, men også en silikonstekespade. En stekespade av silikon er perfekt for deg som er redd for å ripe non-stick-grytene og kasserollene dine. Vi hos Bakeren og Kokken elsker Zwillings klassiske redskaper som potetskreller, ostehøvel og suppeøse. De har også en profesjonell potetmoser som man ikke klarer seg uten!

Her finner du blant annet et sett med en redskapsboks og fire forskjellige redskaper. I dette settet inngår ballongvisp, silikonstekespade, suppeøse og spaghettisleiv. Du finner også svært nyttige kjøkkenredskaper som hullsleiv, isskje og kjerneutstikker som gjør det lett for deg å utstyre kjøkkenet ditt med redskaper av aller høyeste kvalitet.

Zwilling-redskaper