Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Visp - en liten kjøkkenhjelper som du ikke klarer deg uten

Bakeren og Kokken har et bredt utvalg av visper. En bra visp er helt nødvendig og noe som du bør ha på ditt kjøkken. Du bruker den både til matlaging og til brød- og bollebaking. Hos oss kan du smidig sortere blandt visper i ulikeprisklasser, farger og material. Vi er stolte av å kunne tilby deg visper fra velkjente varemerker. Ønsker du en klassisk visp skal du se på varemerker som Blomsterberg, Rösle og Zwilling. Er det istedet en mer moderne visp du er på jakt etter er Roy Fares et sikkert valg.

Kjøpsguide: Hvilken visp bør jeg velge?

Avhengig av hva du skal lage eller bake, får du ulike svar. Utover elvisp er det framforalt spiralvisp og ballongvisp som det finnes vesentlige forskjeller mellom som kan være bra å kjenne til.

Spiralvisp: Med en spiralvisp kommer du enkelt til hele bunnen i skålen, kasserollen eller bollen når du visper. Denne passer derfor perfekt til når du visper fløte eller lager en saus, ettersom du unngår at den brenner seg i bunnen. Spiralvispen er også å foretrekke når du ikke har så mye vispe.

Ballongvisp: Ballongvispen plukker du fram når du vil ha inn mye luft i røren som for eksempel en sukkerkakerøre eller for eggehvitene når du visper en god marengs. En tett ballongvisp er en bra ballongvisp - det er en tommelfinger regel! Da er vispingen raskere og blir ikke det som sakter deg ned når du baker.

Material: Når det kommer til material kan du la dine personlige preferanser ta over, men det er bra å tenke på hvilken type skål eller kjele som vispen skal brukes i. En visp i stål er klassisk og stilren og er det klassiske valget, men kan samtidig årsake riper i visse typer av material og da er silikon eller plast det bedre valget.

Bakeren og Kokken tipser!

Vi får lære oss å vispe i sirkler, men viste du at den beste måten å vispe på er fra side til side. Vinkle skålen litt mot deg og før vispen sidelengs fram og tilbake uten å røre bunnen for å mikse ingrediensene best mulig.

La eggehvitene bli romstempererte før du visper dem. Eggehvitene blir også mer flytene og det lar proteinstrukturen å lettere kapsle inn luften, så når du visper får du mer volum enn om de er kalde.

Vispet krem till desserten? Stell en metallskål i kjøleskapet før du visper, da holder kremen seg bedre.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker