Utstikkere

Hos oss finner du utrolig mange forskjellige utstikkere. Her finner du morsomme og spennende former som krøllalfa og Facebook-logo. Vi har også de tradisjonelle, runde og firkantede formene i flere forskjellige størrelser. Vi synes ikke at man en gang kan klare seg uten en utstikker. Kakeformer er et fantastisk redskap å bruke når du dekorerer dine kaker og bakverk.

Med en utstikker kan du lett skape vakre figurer i form av stjerner og blomster. Eller kanskje tall? Det gjør at kakene dine både blir morsommere og mer lekne. Og så er det jo så mye mer stas å servere en slik kake! Du bruker utstikkere ved å først kjevle ut marsipan eller sukkerpasta. Deretter er det bare å skape de figurene og mønstrene du vil, kun med et lett trykk!

Vi har også utstikkere i form av bokstaver. Med bokstaver kan du lett skape bursdagskaken med navn eller andre ord. Dette er både vakkert og personlig. Det kommer til å bli satt stor pris på når det er tid for selskap og fest. Et lite tips er å lage cupcakes med èn bokstav på hver kake. Alle cupcakes danner da etterhvert et navn!

Utstikkere