Treredskaper

Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige modeller av treredskaper. Vi synes at flotte treredskaper er en viktig del av å skape et hjemmekoselig og trivelig kjøkken. Her finner du flere forskjellige alternativer, og vi er sikre på at du kommer til å finne noe som passer deg og ditt kjøkken perfekt.

Vi er blant annet stolte leverandører av Iris Håndverk, Rig-Tig by Stelton, Alessi og House Doctor. Her finner du flotte brødpensler, pastasleiver, stekespader, deigskraper og børster. Vi har blant annet benkbørster som er håndlagde og fremstilte av oljet bøk med hestehår. Alle disse produktene er laget av naturmaterialer, og hvert eneste produkt er eksklusivt.

Er du interessert i å lage dine egne iskjeks? Vi har formere til vaffelkjeks som du kan bruke for å lett lage dine egne, sprø vaffelkjeks. Her finner du også crêpes-skrape av tre. Visste du at crêpes er en typisk fransk rett? Crêpes er som tynne pannekaker som du kan fylle med valgfritt fyll. Vi elsker å fylle disse med kjøttdeig og champinjong, og også med banan og sjokolade til dessert!

Treredskaper