Sylte og Safte

Vi synes det er så gøy å safte og sylte! Å lage sin egne saft og sitt eget, hjemmelagde syltetøy, er langt ifra så vanskelig som man tror. Hos oss finner du de redskapene du trenger for å lykkes! Her finner du blant annet en saftkoker; et tredelt kokekar som du bruker ved koking av saft.

Her finner du også tradisjonelle patentflasker og patentbokser. Disse er smidige og hygieniske til oppbevaring av hjemmelaget saft eller syltetøy. Her finner du også en fruktpresse og en bærpresse som rommer opp til hele 18 liter. Du kan presse svært store mengder med blant annet epler, pærer, druer, solbær, blåbær og mye mer. Dette kommer til å bli en fantastisk juice, saft, sider eller syltetøy!

Sileduk er et tilbehør som brukes for at den pressede fruktmassen ikke skal trenge gjennom og havne i saften din. Med en sileduk kan du også lett kaste den pressede bærmassen i komposten. Her finner du også en marmeladetrakt eller syltetøytrakt av rustfritt stål. Også store mengder gryter som passer utmerket ved sylting og safting, kan du finne hos oss.

Sylte og Safte