Skrellere

Her finner du skrellere til alt mulig. Har du en slitt potetskreller hjemme, er det sikkert på tide å bytte den ut. Vi har flere forskjellige modeller av potetskrellere med superbra kvalitet! Her finner du også grønnsaksskrellere med flott design og komfortabelt grep. Alle husholdninger trenger minst èn skikkelig god skreller. I denne kategorien finner du en bladkutter til tomat - det perfekte redskapet til deg som elsker å lage matretter med mange tomater!

Vi bruker som oftest flere typer skrellere når vi lager mat. Her finner du blant annet epleskjærere, hvitløksskrellere, fruktskrellere, rotfruktsbørster, bladkutter til jordbær og siselerere. Vi har også flere forskjellige spesialskrellere. Blant disse finner du en aspargesskreller av rustfritt stål som passer utmerket til både høyre- og venstrehendte. Kanskje trenger du en juliennestrimler som lager fine strimler av forskjellige grønnsaker.

Her finner du også et flertall skrellekniver og tournierkniver fra blant annet Global. Med en skrellekniv er det lett for deg å skrelle frukter og grønnsaker. Leter du etter en smart eggknekker? Vi har en modell som hjelper deg med å slå av toppen på det kokte egget.

Skrellere