Robust skjærebrett fra Mareld i tidløs design laget av slitesterkt FSC-sertifisert akasietre. Skjærebrettet er utstyrt med hakk som fanger opp kjøttsaft og smuler på begge sider, slik at du kan bruke begge sider av skjærebrettet. Hvis du bruker og vasker begge sider, holder det lenger, og risikoen for at skjærebrettet sprekker eller går i stykker reduseres. Skjærebrettet egner seg både til matlaging og servering. Lag et deilig oste- og charcuteribrett eller server en hjemmelaget pizza.
Tips: Legg en sklisikker matte under skjærebrettet slik at det blir liggende på benken, av samme type som du legger under matten på gulvet. Før første gangs bruk bør du vaske skjærebrettet i varmt vann med oppvaskmiddel og skylle det grundig. Tørk det med et rent oppvaskhåndkle og la det lufttørke helt.
For å holde skjærebrettet i tre i god stand og forhindre at det sprekker eller bøyer seg, er det viktig å olje det regelmessig. Smør skjærebrettet med en mineralolje av matvarekvalitet eller bivoks en gang i måneden eller etter behov. La oljen trenge inn i treet i noen timer, og tørk deretter av overflødig olje med en ren klut. For å forlenge skjærefjølens levetid bør du bruke begge sider. Da unngår du for stor slitasje på den ene siden og får en jevnere bruk. Husk å vaske og olje begge sider regelmessig for å opprettholde holdbarheten.
Robust skjærebrett fra Mareld i tidløs design laget av slitesterkt FSC-sertifisert akasietre. Skjærebrettet er utstyrt med hakk som fanger opp kjøttsaft og smuler på begge sider, slik at du kan bruke begge sider av skjærebrettet. Hvis du bruker og vasker begge sider, holder det lenger, og risikoen for at skjærebrettet sprekker eller går i stykker reduseres. Skjærebrettet egner seg både til matlaging og servering. Lag et deilig oste- og charcuteribrett eller server en hjemmelaget pizza.
Tips: Legg en sklisikker matte under skjærebrettet slik at det blir liggende på benken, av samme type som du legger under matten på gulvet. Før første gangs bruk bør du vaske skjærebrettet i varmt vann med oppvaskmiddel og skylle det grundig. Tørk det med et rent oppvaskhåndkle og la det lufttørke helt.
For å holde skjærebrettet i tre i god stand og forhindre at det sprekker eller bøyer seg, er det viktig å olje det regelmessig. Smør skjærebrettet med en mineralolje av matvarekvalitet eller bivoks en gang i måneden eller etter behov. La oljen trenge inn i treet i noen timer, og tørk deretter av overflødig olje med en ren klut. For å forlenge skjærefjølens levetid bør du bruke begge sider. Da unngår du for stor slitasje på den ene siden og får en jevnere bruk. Husk å vaske og olje begge sider regelmessig for å opprettholde holdbarheten.