Dette skjærebrettet fra Culimat Mathias Dahlgren Edition har et elegant og eksklusivt design, laget av stavlimt endetre av nordisk eik. Skjærebrettet er behandlet med økologisk linfrøolje og har et uttrekkbart brett i rustfritt stål. Det måler 50 x 25 centimeter, noe som gir designet et ryddig og kompakt preg som lett får plass på kjøkkenbenken. Vedlikehold skjærebrettet ved å tørke det av med en fuktig klut og sørg for at det er helt tørt før du setter det bort. Oppbevar det på et tørt sted og smør inn med vegetabilsk olje ved behov.
Dette sier Mathias Dahlberg om skjærebrettet:
«Hvorfor et skjærebrett i en ny form? Hjemme på kjøkkenet har jeg ofte opplevd at når benkeplaten er 60 cm, tar det store skjærebrettet unødvendig mye plass på arbeidsflaten. Med et smalere brett kan jeg for eksempel sette en salatskål foran brettet og jobbe både mer effektivt og med bedre oversikt over hvor jeg er på vei i prosessen.
Det lille brettet under skjærefjøla gjør det raskt og enkelt å skrape av f.eks. brødsmuler eller gulrotskrell, slik at du raskt kan komme videre med matlagingen. Stavlimt, dvs. stående endetre av eik, gir en slitesterk overflate som bare blir vakrere med årene. Endetreet er også bra for kniveggen. Husk å olje inn brettet over natten av og til, og en gang i året kan det være nødvendig å slipe det med sandpapir for å få det til å se ut som nytt igjen.
Det sitter små gummiføtter under brettet mot benken. Dette gjør skjærebrettet stabilt å arbeide med, og du unngår at skjærebrettet beveger seg under bruk. Håper du får glede av ditt nye skjærebrett på kjøkkenet!»
Dette skjærebrettet fra Culimat Mathias Dahlgren Edition har et elegant og eksklusivt design, laget av stavlimt endetre av nordisk eik. Skjærebrettet er behandlet med økologisk linfrøolje og har et uttrekkbart brett i rustfritt stål. Det måler 50 x 25 centimeter, noe som gir designet et ryddig og kompakt preg som lett får plass på kjøkkenbenken. Vedlikehold skjærebrettet ved å tørke det av med en fuktig klut og sørg for at det er helt tørt før du setter det bort. Oppbevar det på et tørt sted og smør inn med vegetabilsk olje ved behov.
Dette sier Mathias Dahlberg om skjærebrettet:
«Hvorfor et skjærebrett i en ny form? Hjemme på kjøkkenet har jeg ofte opplevd at når benkeplaten er 60 cm, tar det store skjærebrettet unødvendig mye plass på arbeidsflaten. Med et smalere brett kan jeg for eksempel sette en salatskål foran brettet og jobbe både mer effektivt og med bedre oversikt over hvor jeg er på vei i prosessen.
Det lille brettet under skjærefjøla gjør det raskt og enkelt å skrape av f.eks. brødsmuler eller gulrotskrell, slik at du raskt kan komme videre med matlagingen. Stavlimt, dvs. stående endetre av eik, gir en slitesterk overflate som bare blir vakrere med årene. Endetreet er også bra for kniveggen. Husk å olje inn brettet over natten av og til, og en gang i året kan det være nødvendig å slipe det med sandpapir for å få det til å se ut som nytt igjen.
Det sitter små gummiføtter under brettet mot benken. Dette gjør skjærebrettet stabilt å arbeide med, og du unngår at skjærebrettet beveger seg under bruk. Håper du får glede av ditt nye skjærebrett på kjøkkenet!»