Silikonredskaper

Silikon var helt revolusjonerende for kjøkkenredskaper og baketilbehør da materialet først ble lansert. Silikonens egenskaper viste seg å passe helt perfekt til de situasjonene som du kan tenke deg å stå overfor på kjøkkenet. Silikon har en mykhet som passer perfekt for et kjøkkenredskap. Dessuten er det svært varmebestandig, noe som mange andre plastlignende materialer ofte mangler.

Bakeren og Kokken har en oppsjø av forskjellige silikonredskaper til kjøkkenet. Stekespader, sleiver, slikkepotter, sprøyteposer, visper og pensler, finnes i vårt sortiment med silikonredskaper. Med våre silikonredskaper blir matlagingen mykere og mer friksjonsfri enn med tradisjonelle redskaper. Matlagingen og bakingen blir på mange måter mye morsommere når den er enklere og mer friksjonsfri.

Silikon er og forblir på kjøkkenet. Våre silikonredskaper er flotte og funksjonelle, og finnes i mange herlige farger. Med mer farge på kjøkkenet, blir det et levende sted som setter farge på hverdagen! I et rom som vi bruker så mye tid på, kan det være helt avgjørende for humøret i det lange løpet. Våre silikonredskaper hjelper til med å skape en helhetsfølelse på kjøkkenet - uansett hva du ønsker å skape.

Silikonredskaper