Rivjern

Hos Bakeren og Kokken finner du mange forskjellige modeller og størrelser på rivjern. Hvem klarer seg egentlig uten et ordentlig rivjern på kjøkkenet? Her finner du blant annet flere forskjellige rivjern fra Microplanes profesjonelle serie som er innholdsrik og elegant.

I denne kategorien finner du også flere forskjellige typer av mandoliner - altså de man bruker på kjøkkenet. Vi synes at alle kjøkken fortjener å ha en flott mandolin. Den tar ingen plass på kjøkkenet, og du kommer til å ville skive alt mulig når du først eier en! Det er virkelig et uunnværlig redskap på kjøkkenet ditt. En mandolin bruker du for å strimle og skive for eksempel grønnsaker og rotfrukter. Det blir perfekte, tynne skiver eller strimler, og det går på et øyeblikk!

Hos oss finner du også siseleringsverktøy. Mange blander ofte sammen et siseleringsverktøy med et vanlig, finere rivjern. Et siseleringsverktøy er et redskap med hull til å skjære av skallet på sitrusfrukter. På den måten kan du få fine strimler som du etterhvert kan dekorere med.

Rivjern