Presse og Male

I denne kategorien finner du alt du trenger til pressing og maling. Her finner du blant annet en sil med tut. En slik sil er et undervurdert redskap som først og fremst brukes for å lage mos eller syltetøy. Du finner også en purèpresse og sitruspresse. Vi har appelsinpresse, sitronpresse og limepresse. De er veldig enkle i bruk. Del bare sitrusfrukten på midten, og plassèr den i pressen. Her får du mye frisk sitrussaft som er helt uten steiner og skall.

Vi tilbyr forskjellige modeller av urtekverner. Dette redskapet er fantastisk å bruke når du ønsker å rive og finfordele de ferske urtene dine. Bruk urtekvernen til blant annet dill, persille, oregano eller mynte! Her finner du til og med forskjellige redskaper til potetene dine. Vi har potetmoser eller potetpresse. Er du på leting etter en parmesanost-river av rustfritt stål? Eller kanskje en klassisk hvitløkpresse? Det finner du selvsagt her hos oss!

Andre ting du finner i denne kategorien er skalldyrtang, kjøttkvern og hamburgerpresse. Her finnes også den hjelpsomme grønnsakshakkeren. En grønnsakshakker hjelper deg med å hakke og blande grønnsakene dine - kun ved hjelp av håndkraft.

Presse og Male