Potetredskaper

Det er stor forskjell på potet og potet. Hvis man ser på den fullmodne vinterpoteten, så inneholder den mye mindre vann enn nypoteter. Alle høst- og vinterpoteter høstes inn i september og oktober hvert år. Denne poteten har da litt hardere skall ettersom den har fått ligge å modne under jorden. Fra mai til august er det den fantastiske nypotet-sesongen!

Hos Bakeren og Kokken finner du et flertall potetredskaper. I denne kategorien finner du også flere forskjellige potetskrellere i forskjellige varianter og farger. Vi har også et flertall forskjellige potetmosere og potetpressere. Alt for at du skal få muligheten til å lage din egne knallgode potetmos! Til vasking av potetene, har vi de perfekte grønnsaksbørstene.

Og trenger du en mandolin for å skive perfekte skiver av potetene dine til gratinerte poteter, så finner du den hos oss. Her finner du mange forskjellige modeller av mandoliner med ulike egenskaper. Vi har også en pommes frites-skjærer som hjelper deg med å skjære staver til pommes frites eller lage kuber av potetene dine.

Potetredskaper