Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

 

Er du interessert i å stappe din egen pølse, men vet ikke helt hvilke tilbehør du trenger? Hos Bakeren og Kokken har vi flere tilbehør som er perfekte når du ønsker å starte med pølsestapping. Vi synes pølsestapping er veldig morsomt! Det er virkelig en morsom og annerledes aktivitet som du kan gjøre med venner og familie. 

For å stoppe pølser, trenger du bare kjøtt, fett, salt, krydder, og et materør. Du kan selv velge mellom en hel verden av kjøtt, fett og krydder, og gjøre akkurat etter din smak. Vi synes det er en morsom aktivitet å eksperimentere fram sin helt egne pølse. Det er viktig at du holder farsen kald under hele forberedelsestiden - gjerne under 5 grader. Da forblir væsken i farsen, og pølsene blir skikkelig saftige!

Et tips er å vente med å knyte materøret til det kommer farse ut, for å lettere unngå luftbobler i pølsene. Hos oss finner du pølsehorn, pølsesprøyte og kjøttkverner som produserer saftige, hjemmelagde pølser; alt du trenger til pølsestappingen!

 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker