Pensler

I denne kategorien finner du hos oss, flere forskjellige slags pensler. En brødpensel er det perfekte redskapet å bruke når du trenger å pensle på for eksempel egg for å få en fin farge og en sprø skorpe på brødet. Du kan også pensle på vann, melk eller kaffe på brødet ditt. Dette for å få en mykere skorpe på brødet istedenfor et hardt skall.

Vi har blant annet fine og praktiske pensler fra Iris Håndverk. Dette er et børstebinderi der det jobber fem synsskadde håndverkere fra forskjellige kulturer. Disse utrolige håndverkerne, binder produktene i tråd med gammel håndverkstradisjon. Iris Håndverk er et firma som skaper produkter av naturmaterialer, og disse børstene skaper en fantastisk stemning og har en veldig god kvalitet. Målet deres er å bevare det tradisjonelle håndverksyrket som et børstebinderi er.

Vi tilbyr også flere forskjellige grillpensler. En grillpensel bruker du for å fremheve smakene når du griller kjøtt og grønnsaker. Vi har blant annet grillpensler med silikonbørst. Disse tåler svært høye temperaturer. Den suger enkelt til seg væske, holder væsken igjen, og gir lett fra seg væsken på det som skal pensles.

Pensler