Skeppshult Sennepskule 8 cm med Støpejernskål

Skeppshult Sennepskule 8 cm med StøpejernskålSkeppshult Sennepskule 8 cm med Støpejernskål
  • Skeppshult Sennepskule 8 cm med Støpejernskål
  • Skeppshult Sennepskule 8 cm med Støpejernskål
Finnes på lager
Webshop: Mer enn 5 på lager
 
939 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Skeppshult Sennepskule 8 cm med Støpejernskål

Sennepskule av støpejern diameter 8 cm med tilhørende skål dia 21 cm.

 

Lag din egen sennep
Dette er ingrediensene du trenger:

1,5 spiseskje hvite sennepsfrø
5 spiseskjeer brune sennepsfrø
4 spiseskjeer vann
1,5 spiseskje honning
1 teskje salt
1,5 spiseskje matolje.

Disse redskapene trenger du:
Skeppshults Sennepskule & skål av støpejern.
Skål.
Skje til å røre med.

 

Slik gjør du:
Mal og bland sennepen ved å knuse frøene i støpejernskålen (sett deg ytterst på en stol, og klem skålen mellom knærne. Legg kulen i skålen og få den til å rulle rundt i skålen ved å føre skålen rundt i sirkelbevegelser - dermed males og blandes frøene). 

Hell de knuste frøene i en glasskål, og hell på vannet. La det stå å svelle i 10 minutter. Rør i honningen (og litt whiskey om du foretrekker det), salt og olje. La sennepen stå å modne i kjøleskapet i minst tre døgn før du serverer den. 

 

Skeppshults produkter av støpejern er alltid forbehandlet med økologisk rapsolje. Dette gir produktene en fin, svart farge og en naturlig non-stick-beskyttelse, uten noe som helst tilsetninger av kjemikalier. Skeppshults produkter av støpejern fremstilles av et nøye kontrollert råmateriale i form av rent jern - man bruker ikke skrap eller biprodukter i fremstillingen, noe som garanterer et sunt og rent støpejern. Når man lager mat i en støpejernpanne eller stekepanne avgir de en liten mengde sunt jern i maten. 

Støpejern kan brukes på alle typer varmekilder inkludert åpen ild.