Bagaren och Kocken AB

Molekylær Gastronomi

Matlaging handler først og fremst om kjemi. All mat består av molekyler og atomer som sammen danner nye molekyler og atomsammensetninger ved å tilføre energi. Noen kjemiske sammensetninger passer bedre sammen enn andre. I det siste har flere og flere store kokker gått over til en mer molekylær matlaging, og mange hevder at det er framtiden. Ved å ta smaker og sette de i nye konsistenser eller sammenhenger, så kan du utføre sjokkerende ting på kjøkkenet.

Ved hjelp av den gastronomiske læren og kjemiens kunnskaper, kan du skape fantastiske kreasjoner med matlagingen din. Imponer på kjøkkenet ved å lage fint skum og vakre perler. Molekylær gastronomi er en moderne matlagingsstil som tar i bruk mange tekniske innovasjoner fra den vitenskapelige læren.

Vi hos Bakeren og Kokken har kjøkkenredskaper slik at du der hjemme skal lykkes med molekylær gastronomi. Vi har molekylære kjøkkenredskaper til å lage skum, perler eller andre innovative kreasjoner. Sett fra Molecule-R som inneholder alt du trenger til den molekylære matlagingen. Ta matlagingen din et steg inn i framtiden med molekylær gastronomi! Det er både morsomt, spennende og imponerende å lage molekylære retter hjemme.

Molekylær Gastronomi