Microplane Rivjern

Rivjern er et kjøkkenredskap som er utrolig brukbart. Du kan rive nesten alt med et rivjern, og det meste blir veldig bra når man river! Rivjernet er et av kjøkkenredskapene som er aller lettest å skade seg på. Akkurat derfor er det viktig å bruke komfortable og enkle rivjern. For eksempel et rivjern fra merket Microplane.

Microplane var egentlig et firma som først og fremst produserte trerasper til snekkere og tømmermenn. Men alt ble forandret en dag i 1994 da en kanadisk husmor skulle bake appelsinkake. Frustrert og mektig lei av rivjernet sitt, hentet hun i stedet mannens treraspe, og oppdaget at det var det perfekte rivjernet! Et rivjern fra Microplane består av et stort antall små, barberbladskarpe kanter som er etset i stedet for utstikkende som hos tradisjonelle rivjern. Skjæringen blir dermed utrolig skarp, og kan lage mange fine snitt gjennom maten (eller treet) i stedet for at du skal rive og slite: En idé som er patentert av Microplane. Alle Microplane-rivjern er laget for profesjonelt bruk, og tåler naturligvis vask i oppvaskmaskinen.

Hos Bakeren og Kokken har vi Microplanes rivjern til gode priser og med ypperlige leveringsvilkår. Vi har et stort sortiment med Microplanes rivjern i flere forskjellige farger og størrelser.

Microplane Rivjern