Mandoliner

En kjøkkenmandolin er et helt fantastisk redskap. En mandolin på kjøkkenet, hjelper deg med å skive poteter til gratengen, eller strimler grønnsakene dine ukomplisert og effektivt! Vi hos Bakeren og Kokken synes at alle burde ha en mandolin på kjøkkenet sitt. Vi har blant annet en liten og smidig mandolin som både er brukervennlig og som tar liten plass på kjøkkenet.

Hos oss finner du kun profesjonelle kjøkkenmandoliner av aller beste kvalitet. Vi har mandoliner som har et godt grep slik at det blir komfortabelt for deg å bruke mandolinen din. Her finner du også en mandolin som kommer med fire blad. Disse kan du bruke på forskjellige måter; du kan rive, skjære og strimle.

Vi elsker å lage hjemmelagde, sunne chips! Da bruker du en mandolin for å få tynne skiver av potetene. Strø salt, paprikapulver og løkpulver over potetene. Inn i ovnen på 100 grader, og rør først når potetene har begynt å krølle seg. Potetene skal være inne i ovnen i totalt en time og ti minutter. Og vips, så har du fantastiske sprø chips!

Mandoliner