Krydderkverner

Hva er verre enn for dårlig krydret mat? Selvsagt finnes det mange ting som er verre, men det er bare så utrolig kjedelig når gode råvarer går til spille kun fordi det spares på saltet eller pepperet. Man kjenner smakene, men de er som en svak skygge eller en dårlig kopi av hvor godt man vet at det egentlig kan smake.

Unngå den følelsen, og sørg for at du har riktige salt- og pepperkverner hjemme på kjøkkenet. Krydderkverner er det letteste kjøkkenredskapet å bruke ved krydring av maten. Det er dessuten den desidert fineste og mest elegante måten.

Hos Bakeren og Kokken finner du krydderkverner fra de beste produsentene. Med våre krydderkverner setter du en spiss på både maten og kjøkkenet! Saltkverner og pepperkverner fra for eksempel Zassenhaus, Peugeot, Cole & Mason, Scanpan og flere. Vi har manuelle, klassiske krydderkverner og smarte, elektriske krydderkverner. Vi har over 300 forskjellige krydderkverner i vårt sortiment! Vi sender pepperkvernene og saltkvernene dine med kort leveringstid og med en utmerket kundebehandling hele veien fra lagerhylle til kjøkkenet ditt.

Krydderkverner

Krydderkverner

 

Over 500 krydderkverner på lager

En krydderkvern er en riktig helt på kjøkkenet. Vi bruker salt og pepper til de fleste matretter og det er vel ingen hemmelighet at all mat smaker bedre med litt nykvernet pepper! Med over 500 ulike krydderkverner på eget lager kan vi tilby både rimelige og litt dyrere kverner. Uansett om du bare vil lage et raskt måltid eller invitere til en fantastisk matopplevelse er det viktig at du krydrer maten riktig.  Velg et kvernsett så er du sikret en snarvei til vellykket mat på kjøkkenet.
 

Zassenhaus fyller 150 år!

Zassenhaus er bare en helt vanlig kvern, til du har testet den. Det som virkelig skiller ut disse kvernene er følelsen og kvaliteten.  Zassenhaus er ansett for å være en av verdens absolutt beste produsenter av kverner og har et bredt utvalg av krydder- og kaffekverner.
 
I år feirer de 150-årsjubileum og har tatt frem en saltkvern og en pepperkvern som garantert vil sette gullkant på hverdagen. Kvernens knott og ring er laget av gullfarget, rustfritt stål. Kvernen har samme design og solide kvernverk i keramikk som de andre produktene i serien München. En flott gave å gi bort eller ønske deg selv i gave da den kun finnes i et begrenset antall.