Krydderkverner

Hva er verre enn for dårlig krydret mat? Selvsagt finnes det mange ting som er verre, men det er bare så utrolig kjedelig når gode råvarer går til spille kun fordi det spares på saltet eller pepperet. Man kjenner smakene, men de er som en svak skygge eller en dårlig kopi av hvor godt man vet at det egentlig kan smake.

Unngå den følelsen, og sørg for at du har riktige salt- og pepperkverner hjemme på kjøkkenet. Krydderkverner er det letteste kjøkkenredskapet å bruke ved krydring av maten. Det er dessuten den desidert fineste og mest elegante måten.

Hos Bakeren og Kokken finner du krydderkverner fra de beste produsentene. Med våre krydderkverner setter du en spiss på både maten og kjøkkenet! Saltkverner og pepperkverner fra for eksempel Zassenhaus, Peugeot, Cole & Mason, Scanpan og flere. Vi har manuelle, klassiske krydderkverner og smarte, elektriske krydderkverner. Vi har over 300 forskjellige krydderkverner i vårt sortiment! Vi sender pepperkvernene og saltkvernene dine med kort leveringstid og med en utmerket kundebehandling hele veien fra lagerhylle til kjøkkenet ditt.

Krydderkverner