Kjøkkenhåndklær

Du har faktisk havnet helt rett. I denne kategorien finner du fantastiske kjøkkenhåndklær i mange forskjellige farger og mønstre. Vi har blant annet kjempefine håndklær til kjøkkenet fra Almedahls, Greengate, House Doctor, Rice og Växbolin. Her finner du virkelig oppvaskhåndklær og tørkehåndklær for alle.

Før brukte man hovedsaklig et kjøkkenhåndkle først og fremst for å tørke oppvask og dekke den hevende deigen. Men i dag brukes den også som en vakker innredningsdetalj. Før var den alltid laget av lin, men i dag er det svært vanlig at den istedenfor er laget av bomull. Kjøkkenhåndklærne fra Almedahls er utrolig vakre. Her finner du håndklær til kjøkkenet i herlige mønstre.

Visste du at Almedahls ble grunnlagt av Hans H. Wesslau i 1846? Han startet en liten linfabrikk i Ørgryte utenfor Gøteborg. Han døpte fabrikken etter sin datter Alma. Almedahls har gjennom alle årene samarbeidet med mange forskjellige kjente designere. De har uten tvil skapt utrolige tekstiler som kjøkkenhåndklær og andre tilbehør.

Kjøkkenhåndklær