Kjerneutstikkere

Er du på jakt etter den perfekte kjerneutstikkeren? Vi hos Bakeren og Kokken har med omsorg samlet de viktigste kjerneutstikkerne som vi kunne finne på markedet. Et produkt som alltid blir satt pris på, er eple- og pæredeleren. Dette redskapet er perfekt for deg med små barn som raskt vil dele og fjerne steinene til frukten på samme gang. Og den klassiske epleskrelleren er utrolig smart for å få vekk skallet på frukten enkelt og greit.

Visste du at epletreet er en av de hyppigst forekommende frukttrærne? Treet kalles "apel", og er et ganske lite tre for å være et høyt frukttre. Kun 5-12 meter høyt, men med en svært forgrenet krone. I løpet av mai og juni, fylles det vakre epletreet med fine, hvite blomster. Blomstene har samme form som ville roser. Før i tiden døpte man eplene til forskjellige navn etter eplenes ytre og indre egenskaper. Eksempler på dette er drueeple og jerneple.

Her finner du ikke bare kjerneutstikkere til epler og pærer, men også olivenutstikkere, kirsebær- og plommeutstikkere, i tillegg til paprikautstikkere.

Kjerneutstikkere