Hakke og Skive

Er det noe du absolutt ikke klarer deg uten, så er det produkter som hjelper deg med å hakke og skive. I denne kategorien finner du mange praktiske hjelpemidler. Her finnes det morsomme redskaper som jordbærdeler, mozzarellaskiver, champinjongskiver og bananskiver. Noe som vi hos Bakeren og Kokken bare elsker, er ananaspai! Her finner du en ananasskjærer. Dette er det perfekte redskapet å bruke for den som ofte lager mat og baker med ananas!

Vi har mange redskaper som er fantastiske å ha hjemme når du lett ønsker å hakke og skive forskjellige tilbehør. Her finner du blant annet de klassiske redskapene som eggdeler, hvitløkspresse, pizzaskjærer, epledeler, epleskreller, mandoliner og pommes frites-skjærere.

Har du testet å lage pommes frites med søtpoteter hjemme? Det er helt fantastisk godt! Alt du trenger er søtpoteter, matolje, røkt paprikapulver og flaksalt. Bruk pommes frites-skjæreren for å få perfekte biter. Legg de på bakeplaten, hell over olje, og strø på paprikapulver og flaksalt. Sett bakeplaten inn i ovnen på 180 grader, og snu potetene en gang eller to under steketiden. Når de er sprø og har fått en gylden farge, er potetene ferdige.

Hakke og Skive