Grytevotter og Grytekluter

Hva tror du at alle kjøkken har til felles? Jo, alle har nemlig en grytelapp eller et par grytevotter hjemme i et eller annet skap. Disse nyttige tekstilene er vanskelige å klare seg helt uten. Vi har et flertall fine grytelapper og grytevotter i forskjellige modeller, farger og mønstre. Velger du å henge opp dine fine produkter, fungerer de også fint som innredningsdetaljer.

Her finner du blant annet luksuriøse grillvotter i vokset lær. Eller kanskje en vott som er i et flekk- og vannavvisende non-slip-materiale. Dette produktet ser ut som nytt - år etter år. Hos oss finner du mange alternativer.

Vi tilbyr grillvotter og grytekluter fra varemerker som Greengate, Växbolin, House Doctor, Le Creuset og Baway. Växbolin tilbyr svært vakre grytekluter som er perfekte for deg som elsker håndverk av ypperste kvalitet. Disse fantastiske gryteklutene er laget av motstandsdyktig lin. Finnes i flere vakre farger.

Når du har den varme grillen klar, så kommer disse produktene til å komme deg til nytte med en gang du trenger de. Noen av våre produkter tåler selvsagt svært høy varme og kulde. De er også enkle å vaske.

Grytevotter og Grytekluter