Gassbrennere

Elsker du crème brulée like mye som oss på Bakeren og Kokken? I så fall har du havnet helt rett. Her finner du mange typer av gassbrennere - også kalt "håndsalamandere". Vi tilbyr kraftige gassbrennere med justerbar flamme som også kan brukes i forskjellige vinkler. Disse brulèebrennerne er svært enkle å bruke - og selvfølgelig like enkle å fylle med ny gass. Hos oss finner du også lightergass til brenneren din.

Visste du at crème brulée er en fransk dessert, og betyr "brent krem"? De viktigste ingrediensene er egg, sukker, melk, fløte og vanilje. Det er mest vanlig at man lager den i porsjonsskåler som kalles ramekiner. Man lager crème brulée i ovnen, og iblant i et vannbad. Crème brulée serveres kaldt, og på toppen har man et tynt lager med karamellisert sukker. Uimotståelig godt!

Du kan bruke din matbrenner til flere forskjellige matretter. Sotet laks og skåldet tomat/paprika, er to andre muligheter å bruke den. Den brukes selvfølgelig aller mest til desserter som crème brulée, crema catalana og karamellisering. Hos oss finner du også crème brulée-sett med brenner og skåler.

Gassbrennere