Forklær

Er det ikke morsomt å eie et fint forkle? Hos oss finner du mange fine forklær i forskjellige modeller. Her finner du blant annet forklær fra varemerker som Greengate, Segers, PanGourmet, Global og Baway. Vi hos Bakeren og Kokken har også våre egne forklær. Disse er utrolig fine, og du kan velge mellom fargene svart eller rødt. Global tilbyr svært passende og profesjonelle forklær. De er helsvarte, tåler høy varme, og er svært stilfulle; laget for å holde ekte restaurantkvalitet. Disse forklærne er laget i en blanding av polyester og bomull.

Greengate har fantastisk fine forklær som er laget av 100% bomull. De har mange fine farger og herlige mønstre. Det finnes også flotte barneforklær som er veldig enkle å vaske.

Vi har også fine og eksklusive forklær av lær. De er laget av ekte lær, med lomme på forsiden og en bomullsfôret innside. Vi tilbyr også lekre forklær av mørkeblå denim. Her har vi også et vakkert midjeforkle i klassisk håndklestil. Et utrolig fint forkle som passer til både menn og kvinner.

Forklær