Fissler-redskaper

Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige kjøkkenredskaper fra Fissler. Her finner du flere slags visper. Blant annet en ballongvisp og en flatvisp. Du finner også mange varianter av rivjern, blant disse finner du et unikt muskatrivjern, osterivjern og et sitrusrivjern. Disse rivjernene er fantastiske å bruke ved matlaging!

Er du ute etter en isskje eller en melonskje, så har du kommet riktig. En melonskje er det idealistiske verktøyet å bruke på kjøkkenet. Med denne skaper du perfekte dekorasjoner av melon, og du kan selvsagt lage små melonkuler som er kjempefine å legge i drinken. Du finner også flere forskjellige modeller av trådsiler og dørslag. Trådsiler og dørslag er et must på kjøkkenet!

Fissler Magic-serien, tilbyr kjøkkenredskap av aller høyeste kvalitet. Hos oss finner du et bredt sortiment. Serien er laget av rustfritt stål, og de er både praktiske, flotte og eksklusive å henge opp på kjøkkenet. Vi har et opphengingsstativ der det er praktisk å henge for eksempel salatbestikk, eplekjerneutstikker, sausøse, og kanskje en suppesleiv. Du finner også en hvitløkpresse, potetmoser og kakespade!