Bli inspirert til utendørs matlaging med denne fine kokeboken fra Trangia. Boken er et samarbeid mellom utekokkene Nathalie Spjälle og Eric Tornblad, som sammen med Trangia ønsker å gi leseren inspirasjon til å finne nye måter å lage mat utendørs.
Boken har 90 sider og er delt inn i tre ulike deler: brunsj, middag og snacks. Den har måltider som passer alle, enten du er veganer, glutenintolerant eller kjøttetende. Boken er svanemerket, klimanøytral og trykket på FSC Standard MIX papir. En prosentandel av bokens salgsinntekter går til det svenske naturvernforbundet.
Bli inspirert til utendørs matlaging med denne fine kokeboken fra Trangia. Boken er et samarbeid mellom utekokkene Nathalie Spjälle og Eric Tornblad, som sammen med Trangia ønsker å gi leseren inspirasjon til å finne nye måter å lage mat utendørs.
Boken har 90 sider og er delt inn i tre ulike deler: brunsj, middag og snacks. Den har måltider som passer alle, enten du er veganer, glutenintolerant eller kjøttetende. Boken er svanemerket, klimanøytral og trykket på FSC Standard MIX papir. En prosentandel av bokens salgsinntekter går til det svenske naturvernforbundet.