Diverse Kjøkkenredskaper

I denne kategorien finner du mange smarte og fiffige produkter som vi ikke helt klarte å finne en plass til i våre andre kategorier. Vi har derfor samlet produktene her, slik at de kan være smarte sammen! Har du noen sinne følt at du må dele et egg i seks like store deler? Hos Bakeren og Kokken finner du en smart eggdeler. Denne eggdeleren er utrolig nyttig!

Har du alltid hatt lyst til å lage din egne sushi? Her finner du en sushimatte. Det er en riflet, hygienisk silikonmatte. Denne matten er perfekt å bruke når du vil lage din egne, gode og fantastiske sushi! Her finner du også en utrolig praktisk salatslynge. Denne salatslyngen er veldig lett å bruke. Det er bare å legge salaten ned i slyngen, og skylle. Deretter setter man bare på lokket, og setter i gang. En salatslynge kan du gjerne vaske i oppvaskmaskinen.

Her finner du også smarte iPad-stativ. Disse er perfekte å bruke som et kokebokstativ når du lager mat. Den er selvsagt kompatibel med alle nettbrett, og finnes i flere forskjellige farger.

Diverse Kjøkkenredskaper