Boksåpnere

En boksåpner er et svært vanlig redskap, som er å finne hos de fleste hjem. Hos oss finner du mange forskjellige modeller av boksåpnere fra flere produsenter. Blant annet KitchenAids boksåpner som brukes som et tilbehør til den populære kjøkkenmaskinen fra KitchenAid. Her finner du også en klassisk åpner fra Fiskars. Vi har et stort antall smarte og brukervennlige typer.

Visste du at konserveringsboksen hadde sitt store gjennombrudd i 1810? Det var utrolig smidig å konservere maten i en forseglet metallboks. I begynnelsen var det veldig vanskelig å åpne boksene, og da brukte man hammer og andre verktøy man hadde for hånden. I dag er det blitt betraktelig mye lettere å åpne bokser - med en boksåpner, selvfølgelig!

Alle åpnerne har et skarpt skjæreblad som lett åpner boksen din ved å sprette eller skjære opp lokket. Det kommer til å bli lett for deg å åpne boksen din med bare noen enkle håndbevegelser. Det som er så fantastisk med konservert mat, er jo selvfølgelig at den klarer seg utrolig lenge i romtemperatur. Boksene er også veldig robuste. Konserveringsbokser er svært vanlig å ha på hytta, i campingvogna og husbilen!

Boksåpnere