Vannkokere

Med en vannkoker sparer du tid og energi. Det går fortere å varme opp for eksempel tevann eller potetvann i en vannkoker enn å gjøre det på komfyren. I en verden der energietterspørselen er stor og sårbar, er hver eneste energisparende gjerning et velkomment innslag. Om vi alle hadde brukt en vannkoker hver gang vi skulle koke vann, så hadde vi spart verden for mye energi, og hatt mer tid til overs for å løse andre problem.

Vannkokere er allikevel ikke bare funksjon. Med rett vannkoker blir kjøkkenet et flottere sted å være. Fargerike vannkokere i vakker symbiose med de øvrige kjøkkenmaskinene og kjøkkeninnredningen din, skaper en trivelig helhetsfølelse på kjøkkenet ditt.

Bakeren og Kokken har plukket ut et stort sortiment med flotte, prisbelønte og effektive vannkokere. Fra kvalitetsmerker som Dualit, KitchenAid, Smeg og Alessi. Samtlige vannkokere som vi selger, er av god kvalitet, er raske og relativt stillegående. Servicen vår er anerkjent, og dersom du bestiller vannkokeren din fra oss, kan du føle deg både trygg og sikker!

Vannkokere