Vakuumpakkere

I denne kategorien finner du flere forskjellige modeller av vakuumpakkere. Med en vakuumpakker kan du enkelt og greit holde maten frisk opp til fem ganger lengre enn vanlig. Hos Bakeren og Kokken finner du et stort sortiment av vakuumpakkere og tilbehør fra FoodSaver. De forsegler ferskhet, stenger ute luft og fukt, og forhindrer frostskader. Vakuumforseglingssystemet binder form og funksjon med et svært ukomplisert og kompakt design.

En vakuumpakker skaper nye og ferske muligheter for deg til å oppbevare og bevare maten din. Denne måten å bevare mat på, er både miljøvennlig og svært økonomisk. Du kommer til å merke at en vakuumpakker er veldig praktisk å bruke i hverdagen din. Ønsker du å være en del av løsningen på det evinnelige problemet med at vi kaster alt for mye mat - så er en vakuumpakker tingen for deg. Den gir deg muligheten til å bevare maten istedenfor å kaste den.

Vi tilbyr vakuumpakkere med flott design, og som lett kan oppbevares på kjøkkenet ditt. Her finner du også vakuumposer og en plastfolierull. Vi har smarte flaskekorker, vakuumkrukker, vakuummarineringskrukke og et sett med vakuumkrukker.

Vakuumpakkere