Toastjern

Vi hos Bakeren og Kokken synes at panini og varme smørbrød er det perfekte mellommåltidet, kveldsmaten eller lunsjen. Her finner du toastjern og paninigriller som er svært brukervennlige. Et toastjern er perfekt når du har lite tid og raskt trenger å få i deg noe som metter over lang tid. Dessuten finnes det grenseløst med alternativer som gjør ditt varme smørbrød eller din panini til en sensasjon. Et toastjern er perfekt til daglig bruk, og kommer ikke til å gjøre deg skuffet. Det er himmelsk godt!

Vi tilbyr toastjern og paninigriller som kan varme alle typer brød, og i disse kan du riste smørbrød som ciabatta, focacciabrød, naan, tortillabrød eller bagels. Vi har toastjern og paninigriller fra kjente varemerker som Breville som var først ute med toastjernet, i tillegg til for eksempel Tefal og Jamie Oliver. Disse er lette og smidige å bruke, og også lette å rengjøre.

Et toastjern og en paninigrill i ekstra dyp modell gjør at de varme smørbrødene beholder hele sitt saftige fyll. Vi har også griller med innebygde skjæremønster som forenkler delingen av smørbrødene med noen du liker!

Toastjern