Øvrige Stavmiksere

TurMix stavmikser er et mesterverk, produsert i Sveits. Presisjon og kvalitet ned til den minste detalj. Stille og velbalansert.

TurMix stavmikser er en forlengelse av kokkens hånd. Et uvurderlig kjøkkenredskap og en uvurderlig kjøkkenmaskin som gjør hele matlagingsopplevelsen til en dans på roser!

Effektiv miksing i hvilket kokekar som helst, takket være det spesielle designet av den halvåpne miksefoten i kombinasjon med den trebladige kniven. Du trenger slettes ikke å jage ingrediensene i gryten, miksefoten har en sugeeffekt som suger alt inn til knivene.

TurMix stavmikser er en ekstremt stillegående og velbalansert stavmikser med et eksklusivt aluminiumskall.

TurMix stavmikser er lett å bruke, og har et håndtak som passer til både høyre- og venstrehendte, i tillegg til personer med lange negler.

Du finner din TurMix-stavmikser online hos Bakeren og Kokken. Vi strever etter å - akkurat som TurMix' stavmikser gjør, gjøre det så enkelt som mulig å handle og bruke sine kjøkkenmaskiner. Vi leverer raskt og smidig, og skulle det oppstå noe underveis, så har vi et pålitelig og hyggelig serviceteam som løser alt!

Øvrige Stavmiksere