Electrolux Stavmiksere

Electrolux er et klassisk, svensk firma som utvikler smarte løsninger til hele hjemmet - også kjøkkenet. Kjøkkenmaskinene deres er utrolig bra, og Electrolux har en teknisk kompetanse som få firmaer kan måle seg med. Blant Electrolux' kjøkkenmaskiner finner du stavmiksere.

Med en stavmikser fra Electrolux får du en ny bestevenn på kjøkkenet. Deres stavmiksere er utrolig brukbare til det aller meste. Lag supper, smoothies, gremolata eller hummus med Electrolux sine stavmiksere. Enkle å bruke, men får jobben gjort! Dessuten er de rimelige. I hvert fall her hos Bakeren og Kokken. Electrolux' stavmiksere finnes med forskjellige tilbehørspakker som utvider bruksområdet til stavmikseren.

Electrolux har utviklet nye, semiprofesjonelle stavmiksere med inspirasjon fra det profesjonelle kjøkkenet. Electrolux' mikserstaver har et langt mikseskaft av rustfritt stål, og en profesjonell 3 blads-kniv for bedre resultat. Med en stavmikser fra Electrolux kan du mikse superraskt - med mikserens turbofunksjon får du det samme gode resultatet som en profesjonell kokk. Utviklet for proffene - nå tilpasset for deg!

Electrolux Stavmiksere