Dualit Stavmiksere

Dualit produserer fantastisk flotte kjøkkenmaskiner med en god prestasjon i sin fabrikk i London. En slik kjøkkenmaskin er stavmikseren. Dualit har utviklet en utrolig god stavmikser eller håndmikser som gjør matlagingen morsommere, bedre og enklere! Dessuten har de utviklet en generøs tilbehørspakke som gjør at stavmikseren får et særdeles bredt bruksområde.

Dualit elsker krom! Og bruker derfor ofte krom til å kle kjøkkenmaskinene sine med. Dualits stavmikser er selvsagt ikke et unntak med sin utside av krom. Designet til Dualits produkter generelt - og kanskje spesielt Dualits stavmikser, er ofte både stilrent og flott. Gjerne med et innslag av retro og industri.

Dualits stavmiksere har også en høy ytelse med en styrke på 700 watt og en hastighet som varierer mellom 7000 og 16000 omdreiinger i minuttet. Få ingredienser unnslipper Dualits stavmikser. Miksestaven er spesiallaget for å ikke skade kokekarets bunn, noe som gjør Dualits håndmikser til en ideell mikser å bruke når du ønsker å mikse rett ned i kasserollen eller gryten.

Kjøp din Dualit-stavmikser online her hos Bakeren og Kokken!

Dualit Stavmiksere