Stavmiksere

Med en praktisk stavmikser, kan du mikse rett ned i kasserollen eller bollen. Du kan blant annet lage barnemat, puréer og shakes. Vi selger svært gode stavmiksere fra blant annet Dualit, Bamix, KitchenAid, TurMix, Electrolux og Kenwood.

En stavmikser bruker du først og fremst for å mose grønnsaker og kjøtt. En stavmikser er et veldig viktig redskap på kjøkkenet ditt. I denne kategorien har vi samlet de aller beste stavmikserne som finnes på markedet. Med smart tilbehør til stavmikseren din, kan du enkelt knuse is, og hakke ferske grønnsaker og nøtter. Det finnes også tilbehør som kan skive, rive, blande og kna. Det finnes tilbehør som ekstra beholder, og ekstra skarpe knivblad.

En stavmikser er perfekt for den som har liten tid, og som raskt ønsker å blande en frisk smoothie. Den kan fort erstatte både blenderen og kjøkkenmaskinen din, og den fungerer også svært bra til andre små arbeidsoppgaver på kjøkkenet. Disse produktene er ikke bare svært effektive, de har også et flott design som tar seg godt ut på kjøkkenet - også når de ikke er i bruk!

Stavmiksere