Sous Vide er blitt superpopulært når det kommer til matlagningsmetoder. Metoden handler om å vacumpakke dine matvarer med krydder og deretter putte dem i vannbad hvor de står og koser seg inntil den ønskede steketemperaturen nås. Dette gjør, at matvarene beholder alle sine vitaminer og mineraler og du bruker dine ingredienser så effektivt som mulig da det altsammen arbeider med f.eks. kjøttet i vakuumpakken i stedet for at det blir stekt vekk i pannen.
Til denne Sous Vide stav skal høyden på gryden som anvendes, være minst 21cm. Du kan sette en timerfunksjon på. Her er det mulig å innstille den i 1 minuts steps i de første 2 timer og 5 minutter i opp til 99 timer. Dette avgjør hvor raskt vannet varmes, hvilket kan innstilles fra 45° til 90°.
En supergod og funksjonell Sous Vide stav, som helt sikkert kan anbefales hvis man ønsker å prøve den nye og populære matlagningsmetoden.
Sous Vide er blitt superpopulært når det kommer til matlagningsmetoder. Metoden handler om å vacumpakke dine matvarer med krydder og deretter putte dem i vannbad hvor de står og koser seg inntil den ønskede steketemperaturen nås. Dette gjør, at matvarene beholder alle sine vitaminer og mineraler og du bruker dine ingredienser så effektivt som mulig da det altsammen arbeider med f.eks. kjøttet i vakuumpakken i stedet for at det blir stekt vekk i pannen.
Til denne Sous Vide stav skal høyden på gryden som anvendes, være minst 21cm. Du kan sette en timerfunksjon på. Her er det mulig å innstille den i 1 minuts steps i de første 2 timer og 5 minutter i opp til 99 timer. Dette avgjør hvor raskt vannet varmes, hvilket kan innstilles fra 45° til 90°.
En supergod og funksjonell Sous Vide stav, som helt sikkert kan anbefales hvis man ønsker å prøve den nye og populære matlagningsmetoden.