Smeg Kjøkkenmaskin

Smegs retroinspirerte kjøkkenmaskin er en allsidig hjelper på kjøkkenet, samtidig som den er et stilikon som forgyller ethvert kjøkken - både stilmessig og bruksmessig.

Smeg er ledende innen det 50-tallsinspirerte markedet for kjøkkenmaskiner og hvitevarer. Kjøkkenmaskin, kjøkkenassistent, deigblander - kjært barn har mange navn. Hva man enn velger å kalle den, så kommer man ikke bort ifra at det er en fantastisk hjelpsom maskin å ha på kjøkkenet. Med en kjøkkenmaskin blir tunge og vanskelige oppgaver på kjøkkenet forvandlet til morsomme og enkle!

Smegs kjøkkenmaskin ligner litt på en zeppelin i formen, noe som også er en åpenbar del av inspirasjonskilden til kjøkkenmaskinens design. Den finnes i mange forskjellige flotte og sofistikerte farger, og det er ikke alltid like lett å velge en favoritt. Dessuten kan man utstyre kjøkkenmaskinen med separate pastatilbehør som øker bruksmulighetene til maskinen.

Kjøkkenmaskinen har allerede vunnet prestisjefulle priser for sitt unike design og formgivelse; blant annet iF Design Award 2015. Også Chicagos design- og arkitektmuseum; The Chicago Athenaeum, har gitt Smegs kjøkkenmaskin utmerkelsen "Good Design".

Mest sannsynlig en blivende klassiker!

Smeg Kjøkkenmaskin